- Bewaar

- Bewaar
Gnocchi met geroosterde trostomaten, veggieballetjes en pesto
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de trostomaten in 4.
-
Snij het knoflook grof en mix samen met de basilicumblaadjes, de pompoenpitten, 3 eetl. olijfolie en 2 eetl. water tot een gladde pesto in een maatbeker. Kruid met peper en zout.
-
Snij de mozzarella in fijne sneetjes.
-
Hak de rucola grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Doe de trostomaten in een ovenschaal en roer er de pesto onder. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Meng na 10 min. de balletjes onder de tomaten en laat meebakken.
-
Verdeel 2 min. voor het einde van de baktijd de schijfjes mozzeralla over de tomaten en de balletjes en laat smelten. Kruid met versgemalen zwarte peper.
-
Kook ondertussen de gnocchi in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).Giet af.
-
Roer 1 eetl. olijfolie onder de rucola en meng onder de gnocchi. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de trostomaten in 4.
-
Snij het knoflook grof en mix samen met de basilicumblaadjes, de pompoenpitten, 3 eetl. olijfolie en 2 eetl. water tot een gladde pesto in een maatbeker. Kruid met peper en zout.
-
Snij de mozzarella in fijne sneetjes.
-
Hak de rucola grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Doe de trostomaten in een ovenschaal en roer er de pesto onder. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Meng na 10 min. de balletjes onder de tomaten en laat meebakken.
-
Verdeel 2 min. voor het einde van de baktijd de schijfjes mozzeralla over de tomaten en de balletjes en laat smelten. Kruid met versgemalen zwarte peper.
-
Kook ondertussen de gnocchi in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).Giet af.
-
Roer 1 eetl. olijfolie onder de rucola en meng onder de gnocchi. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië