- Bewaar

- Bewaar
Gnocchi met spinazie en boerenworst
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Beaujolais Nouveau A.O.P. Beaujolais
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de boerenworsten in stukjes van 3 cm.
-
Hak de spinazie grof.
-
Snipper de rode uien en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje (of laat ze erin als u graag pikant eet) en snipper fijn.
-
Rits de blaadjes van de rozemarijn en scheur de blaadjes van het plantje basilicum.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de rode uien, het pepertje, het knoflook en de rozemarijn glazig. Voeg de stukjes worst toe, bak goudbruin aan elke kant en laat 5 min. verder garen. Haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en laat de spinazie slinken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Doe de gnocchi en de worsten bij de spinazie. Roer goed en voeg de pijnboompitten en het basilicum toe.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Beaujolais Nouveau A.O.P. Beaujolais
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de boerenworsten in stukjes van 3 cm.
-
Hak de spinazie grof.
-
Snipper de rode uien en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje (of laat ze erin als u graag pikant eet) en snipper fijn.
-
Rits de blaadjes van de rozemarijn en scheur de blaadjes van het plantje basilicum.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de rode uien, het pepertje, het knoflook en de rozemarijn glazig. Voeg de stukjes worst toe, bak goudbruin aan elke kant en laat 5 min. verder garen. Haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en laat de spinazie slinken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Doe de gnocchi en de worsten bij de spinazie. Roer goed en voeg de pijnboompitten en het basilicum toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Beaujolais Nouveau A.O.P. Beaujolais