- Bewaar

- Bewaar
Graantjes met sinaas en feta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de tarwe gaar in water met het blokje tuinkruidenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Laat uitlekken en afkoelen.
-
Snij intussen de selder, de komkommer en de feta in blokjes.
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Meng de tarwegraantjes met de blokjes selder, komkommer en de spinazie. Kruid met het paprikapoeder, de komijnzaadjes, het bieslook en peper en zout en besprenkel met olijfolie en citroensap. Meng er voorzichtig de fetablokjes en de sinaasappelpartjes onder.
Bestrooi net voor het opdienen met de notenmengeling.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de tarwe gaar in water met het blokje tuinkruidenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Laat uitlekken en afkoelen.
-
Snij intussen de selder, de komkommer en de feta in blokjes.
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Meng de tarwegraantjes met de blokjes selder, komkommer en de spinazie. Kruid met het paprikapoeder, de komijnzaadjes, het bieslook en peper en zout en besprenkel met olijfolie en citroensap. Meng er voorzichtig de fetablokjes en de sinaasappelpartjes onder.
Bestrooi net voor het opdienen met de notenmengeling.