- Bewaar

- Bewaar
Gratin met courgette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette en ham in reepjes.
-
Doe 1/2 ei, de melk, het basilicum en de peper in een kom en meng alles. Voeg de reepjes ham en de helft van de geraspte kaas toe.
-
Bereiding:
-
Kook de reepjes courgette ± 7 min. op een zacht vuurtje in een kom met een bodempje water. Giet daarna af.
-
Vet een ovenschotel in met 1 koffielepel olie. Schik er daarna de courgettereepjes dakpansgewijs in.
-
Giet er het melkmengsel over en strooi er de rest van de geraspte kaas over.
-
Gratineer 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met natuuraardappeltjes.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette en ham in reepjes.
-
Doe 1/2 ei, de melk, het basilicum en de peper in een kom en meng alles. Voeg de reepjes ham en de helft van de geraspte kaas toe.
-
Bereiding:
-
Kook de reepjes courgette ± 7 min. op een zacht vuurtje in een kom met een bodempje water. Giet daarna af.
-
Vet een ovenschotel in met 1 koffielepel olie. Schik er daarna de courgettereepjes dakpansgewijs in.
-
Giet er het melkmengsel over en strooi er de rest van de geraspte kaas over.
-
Gratineer 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met natuuraardappeltjes.