- Bewaar

- Bewaar
Gratin van aardpeer
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + ± 50 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de aardperen en de aardappelen en snij in fijne schijfjes.
-
Beboter een ovenschaal en leg de groenten er dakpansgewijs in. Pers er het knoflook bovenop.
-
Overgiet met de room en de melk, en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bestrooi met de geraspte emmentaler en zet ± 50 min. in de voorverwarmde oven.
Lekker bij gebraden kip of wild. Gebruik geitenkaas in plaats van emmentaler voor een vegetarische versie.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + ± 50 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de aardperen en de aardappelen en snij in fijne schijfjes.
-
Beboter een ovenschaal en leg de groenten er dakpansgewijs in. Pers er het knoflook bovenop.
-
Overgiet met de room en de melk, en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bestrooi met de geraspte emmentaler en zet ± 50 min. in de voorverwarmde oven.
Lekker bij gebraden kip of wild. Gebruik geitenkaas in plaats van emmentaler voor een vegetarische versie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier