- Bewaar

- Bewaar
Gratin van broccoli en vis in een wittewijnsausje
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de pangasiusfilets ontdooien en snij in fijne reepjes.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes.
-
Hak de sjalot fijn.
-
Snij de zalm in reepjes.
-
Bereiding:
-
Laat de room tot de helft inkoken in een ruime kookpot.
-
Breng de witte wijn aan de kook met de sjalot en laat ook inkoken. Voeg na 3 min. de visfond toe en laat nog even verder koken.
-
Zeef de witte wijn en voeg de room toe. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook of stoom de broccoliroosjes intussen gaar gedurende ± 5 min.
-
Kook ook de penne (kooktijd: zie verpakking).
-
Beboter een grote ovenschotel en verdeel er de penne, broccoliroosjes en pangasiusreepjes over. Dek af met de reepjes gerookte zalm en overgiet met de wittewijnsaus. Bestrooi met geraspte kaas en paneermeel en zet 25 à 35 min. in een op 180 ° C voorverwarmde oven. Zet de laatste 5 min. de grill aan.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de pangasiusfilets ontdooien en snij in fijne reepjes.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes.
-
Hak de sjalot fijn.
-
Snij de zalm in reepjes.
-
Bereiding:
-
Laat de room tot de helft inkoken in een ruime kookpot.
-
Breng de witte wijn aan de kook met de sjalot en laat ook inkoken. Voeg na 3 min. de visfond toe en laat nog even verder koken.
-
Zeef de witte wijn en voeg de room toe. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook of stoom de broccoliroosjes intussen gaar gedurende ± 5 min.
-
Kook ook de penne (kooktijd: zie verpakking).
-
Beboter een grote ovenschotel en verdeel er de penne, broccoliroosjes en pangasiusreepjes over. Dek af met de reepjes gerookte zalm en overgiet met de wittewijnsaus. Bestrooi met geraspte kaas en paneermeel en zet 25 à 35 min. in een op 180 ° C voorverwarmde oven. Zet de laatste 5 min. de grill aan.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc Chili