- Bewaar

- Bewaar
Gratin van haverspirelli met prei en kip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de paprika's in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij de paprika's in blokjes.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in stukken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de paprika's 2 min. Voeg de diepgevroren prei toe en laat 1 min. stoven. Kruid met peper en zout. Bestrooi met de bloem en meng goed.
-
Los het halve blokje kippenbouillon op in 2,5 dl heet water en giet over de groenten. Voeg de melk toe en laat 5 min. onafgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Meng er de kippenreepjes, de pasta, de geraspte kaas en de spaghettikruiden onder.
-
Doe alles in een ovenschaal en verdeel er de mozzarellastukjes over. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven en zet de laatste 2 min. de grill aan.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de paprika's in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij de paprika's in blokjes.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in stukken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de paprika's 2 min. Voeg de diepgevroren prei toe en laat 1 min. stoven. Kruid met peper en zout. Bestrooi met de bloem en meng goed.
-
Los het halve blokje kippenbouillon op in 2,5 dl heet water en giet over de groenten. Voeg de melk toe en laat 5 min. onafgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Meng er de kippenreepjes, de pasta, de geraspte kaas en de spaghettikruiden onder.
-
Doe alles in een ovenschaal en verdeel er de mozzarellastukjes over. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven en zet de laatste 2 min. de grill aan.