- Bewaar

- Bewaar
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje
Onze drankensuggesties
Bier De Koninck Amberbier dat licht zoete toetsen combineert met een fijne bitterheid van hop en op het einde toetsen van gebrande mout. Wijn Pazo La Maza Albariño - D.O. Rías Baixas - Spanje Frisfruitige witte wijn met een zilte toets in neus en mond.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de courgettes in de lengte in 4 en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Besmeer een ovenschaal met de boter en schik er de aardappelschijfjes in. Verdeel er het knoflook, de lente-uitjes, de courgettes en de diepgevroren erwten over.
-
Schik er de diepgevroren zalmhaasjes op en lepel er de zure room over. Kruid met de Italiaanse kruiden, zwarte peper en zout. Schik de halve kerstomaten rond de zalm.
-
Bestrooi met de geraspte kaas en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier De Koninck Amberbier dat licht zoete toetsen combineert met een fijne bitterheid van hop en op het einde toetsen van gebrande mout. Wijn Pazo La Maza Albariño - D.O. Rías Baixas - Spanje Frisfruitige witte wijn met een zilte toets in neus en mond.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de courgettes in de lengte in 4 en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Besmeer een ovenschaal met de boter en schik er de aardappelschijfjes in. Verdeel er het knoflook, de lente-uitjes, de courgettes en de diepgevroren erwten over.
-
Schik er de diepgevroren zalmhaasjes op en lepel er de zure room over. Kruid met de Italiaanse kruiden, zwarte peper en zout. Schik de halve kerstomaten rond de zalm.
-
Bestrooi met de geraspte kaas en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier De Koninck Amberbier dat licht zoete toetsen combineert met een fijne bitterheid van hop en op het einde toetsen van gebrande mout. Wijn Pazo La Maza Albariño - D.O. Rías Baixas - Spanje Frisfruitige witte wijn met een zilte toets in neus en mond.