- Bewaar

- Bewaar
Gratin van prei met ham
Onze drankensuggesties
Bier Lupulus Blanche Witbier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij de preien in de lengte in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Snij de kaas in fijne sneetjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de prei 10 min.
-
Bestrooi met de bloem en meng goed. Giet er de melk beetje bij en roer tot u een gebonden saus hebt.
-
Voeg de hamblokjes toe aan de pasta en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Schep de pasta met ham in een ovenschaal en overgiet met de saus. Verdeel er de sneetjes kaas over. Bak 10 min. in de voorverwarmde oven. Zet 2 min. voor het einde de ovengrill aan.
Onze drankensuggesties
Bier Lupulus Blanche Witbier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij de preien in de lengte in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Snij de kaas in fijne sneetjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de prei 10 min.
-
Bestrooi met de bloem en meng goed. Giet er de melk beetje bij en roer tot u een gebonden saus hebt.
-
Voeg de hamblokjes toe aan de pasta en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Schep de pasta met ham in een ovenschaal en overgiet met de saus. Verdeel er de sneetjes kaas over. Bak 10 min. in de voorverwarmde oven. Zet 2 min. voor het einde de ovengrill aan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Lupulus Blanche Witbier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië