- Bewaar

- Bewaar
Groenekool met champignons
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in fijne schijfjes.
-
Snij de groenekool in fijne reepjes en kook gedurende 2 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het knoflook glazig. Voeg er de schijfjes champignon aan toe en roerbak gedurende 5 min.
-
Voeg hierbij de reepjes kool en laat alles goed doorwarmen.
-
Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij in gelijke porties.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in fijne schijfjes.
-
Snij de groenekool in fijne reepjes en kook gedurende 2 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het knoflook glazig. Voeg er de schijfjes champignon aan toe en roerbak gedurende 5 min.
-
Voeg hierbij de reepjes kool en laat alles goed doorwarmen.
-
Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij in gelijke porties.