- Bewaar

- Bewaar
Groentebrochette met ciabatta en radijzenslaatje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Snij de ciabatta middendoor en besmeer de binnenkant van beide helften met de lookboter
-
Snij de courgette in schijven van 2 cm en de aspergepunten in 2. Snij de helft van de ui in rokken en snipper de andere helft fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukken van 3 cm. Bewaar 4 radijzen voor de brochettes en snij de rest in 4.
-
Maak een brochette met de groenten (paprika, champignons, courgette, rode ui, aspergepunten en radijs) en strijk in met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de fijngesnipperde rode ui en de gesneden radijzen onder de slamix en breng op smaak met de mosterdvinaigrette.
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Bak de groentebrochettes 10 à 15 min. op de hete barbecue. Draai regelmatig om.
-
Verwarm het ciabattabrood de laatste 2 à 3 min. mee op de barbecue (de kant met de kruidenboter naar boven).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Snij de ciabatta middendoor en besmeer de binnenkant van beide helften met de lookboter
-
Snij de courgette in schijven van 2 cm en de aspergepunten in 2. Snij de helft van de ui in rokken en snipper de andere helft fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukken van 3 cm. Bewaar 4 radijzen voor de brochettes en snij de rest in 4.
-
Maak een brochette met de groenten (paprika, champignons, courgette, rode ui, aspergepunten en radijs) en strijk in met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de fijngesnipperde rode ui en de gesneden radijzen onder de slamix en breng op smaak met de mosterdvinaigrette.
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Bak de groentebrochettes 10 à 15 min. op de hete barbecue. Draai regelmatig om.
-
Verwarm het ciabattabrood de laatste 2 à 3 min. mee op de barbecue (de kant met de kruidenboter naar boven).