- Bewaar

- Bewaar
Groentebrochette met courgettedip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 16 gelijke stukken.
-
Snij 8 gelijke repen van de ongeschilde courgette, van 2 op 4 cm lang. Snij de rest van de courgette in stukjes.
-
Steek de repen courgette samen met 2 stukjes paprika en 2 champignons op 8 brochettestokjes.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rest van de courgette samen met het teentje knoflook 10 min.
-
Mix de courgettes en het knoflook glad samen met de tahin, de blaadjes koriander, het citroensap en 5 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de groentebrochettes 3 à 5 min. op een hete barbecue. Serveer met de dipsaus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 16 gelijke stukken.
-
Snij 8 gelijke repen van de ongeschilde courgette, van 2 op 4 cm lang. Snij de rest van de courgette in stukjes.
-
Steek de repen courgette samen met 2 stukjes paprika en 2 champignons op 8 brochettestokjes.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rest van de courgette samen met het teentje knoflook 10 min.
-
Mix de courgettes en het knoflook glad samen met de tahin, de blaadjes koriander, het citroensap en 5 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de groentebrochettes 3 à 5 min. op een hete barbecue. Serveer met de dipsaus.