- Bewaar

- Bewaar
Groenteburger en kruidige krieltjes met champignons
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Lazy Bear Chardonnay Lodi - Californië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de uien in fijne ringen.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de groenteburgers 3 à 4 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een hoge braadpan en bak de krieltjes en de uiringen 5 min. goudbruin. Kruid met de tijm en de komijn.
-
Voeg het knoflook en de champignonmix toe aan de krieltjes en kruid met peper en zout. Laat nog 5 min. mee bakken.
-
Roer er de kerstomaten onder en roerbak ± 2 min. tot ze goed warm zijn.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Lazy Bear Chardonnay Lodi - Californië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de uien in fijne ringen.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de groenteburgers 3 à 4 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een hoge braadpan en bak de krieltjes en de uiringen 5 min. goudbruin. Kruid met de tijm en de komijn.
-
Voeg het knoflook en de champignonmix toe aan de krieltjes en kruid met peper en zout. Laat nog 5 min. mee bakken.
-
Roer er de kerstomaten onder en roerbak ± 2 min. tot ze goed warm zijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Lazy Bear Chardonnay Lodi - Californië