- Bewaar

- Bewaar
Groentemengeling in de wok
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de selder en de aubergine in fijne stukjes.
-
Snij de tomaten in blokjes.
-
Snij de sjalotten in fijne ringetjes en snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de sjalotten goudbruin. Haal uit de wok en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie en roerbak de aubergineblokjes, het knoflook en de witte selder gedurende 3 min.
-
Voeg de tomatenblokjes en de spinazie toe. Roerbak 4 min. Kruid naar smaak met peper en zout en voeg de sjalotten toe.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de selder en de aubergine in fijne stukjes.
-
Snij de tomaten in blokjes.
-
Snij de sjalotten in fijne ringetjes en snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de sjalotten goudbruin. Haal uit de wok en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie en roerbak de aubergineblokjes, het knoflook en de witte selder gedurende 3 min.
-
Voeg de tomatenblokjes en de spinazie toe. Roerbak 4 min. Kruid naar smaak met peper en zout en voeg de sjalotten toe.