Groentemengeling in de wok
Groentemengeling in de wok

Groentemengeling in de wok

15 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 117 kcal
Vet 7.8 g
Koolhydraat 7.2 g
Eiwit 4.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de selder en de aubergine in fijne stukjes.

  3. Snij de tomaten in blokjes.

  4. Snij de sjalotten in fijne ringetjes en snipper het knoflook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de sjalotten goudbruin. Haal uit de wok en zet opzij.

  7. Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie en roerbak de aubergineblokjes, het knoflook en de witte selder gedurende 3 min.

  8. Voeg de tomatenblokjes en de spinazie toe. Roerbak 4 min. Kruid naar smaak met peper en zout en voeg de sjalotten toe.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de selder en de aubergine in fijne stukjes.

  3. Snij de tomaten in blokjes.

  4. Snij de sjalotten in fijne ringetjes en snipper het knoflook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de sjalotten goudbruin. Haal uit de wok en zet opzij.

  7. Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie en roerbak de aubergineblokjes, het knoflook en de witte selder gedurende 3 min.

  8. Voeg de tomatenblokjes en de spinazie toe. Roerbak 4 min. Kruid naar smaak met peper en zout en voeg de sjalotten toe.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 117 kcal
Vet 7.8 g
Koolhydraat 7.2 g
Eiwit 4.4 g

Bekijk het recept digitaal