- Bewaar

- Bewaar
Groentemuffins met hamreepjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de halve broccoli en bloemkool in roosjes en hak fijn.
-
Rasp de courgette. Doe in een vergiet en duw er zoveel mogelijk vocht uit met een lepel.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop het ei los en meng met de speltbloem, de olijfolie, het bakpoeder en de melk. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de geraspte kaas onder.
-
Voeg de groenten en de hamreepjes toe en meng alles goed onder elkaar.
-
Verdeel 12 papieren muffinvormpjes over een muffinbakvorm. Vul de vormpjes voor 2/3 met het deeg.
-
Bak ± 25 min. goudbruin in de voorverwarmde oven. Haal de muffins uit de bakvorm en laat afkoelen op een rooster.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de halve broccoli en bloemkool in roosjes en hak fijn.
-
Rasp de courgette. Doe in een vergiet en duw er zoveel mogelijk vocht uit met een lepel.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop het ei los en meng met de speltbloem, de olijfolie, het bakpoeder en de melk. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de geraspte kaas onder.
-
Voeg de groenten en de hamreepjes toe en meng alles goed onder elkaar.
-
Verdeel 12 papieren muffinvormpjes over een muffinbakvorm. Vul de vormpjes voor 2/3 met het deeg.
-
Bak ± 25 min. goudbruin in de voorverwarmde oven. Haal de muffins uit de bakvorm en laat afkoelen op een rooster.