- Bewaar

- Bewaar
Groentepannetje met peultjes en kippenblokjes
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Cabernet Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de snoeptomaatjes in 2.
-
Bereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 min. de peultjes toe. Giet af en snij de krieltjes in 2.
-
Verhit intussen de olijfolie in een hoge braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de kippenblokjes toe en bak 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de halve krieltjes, de peultjes en de spinazie toe en laat 5 à 10 min. mee garen. Roer er de pesto en de snoeptomaatjes onder.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Cabernet Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de snoeptomaatjes in 2.
-
Bereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 min. de peultjes toe. Giet af en snij de krieltjes in 2.
-
Verhit intussen de olijfolie in een hoge braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de kippenblokjes toe en bak 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de halve krieltjes, de peultjes en de spinazie toe en laat 5 à 10 min. mee garen. Roer er de pesto en de snoeptomaatjes onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Cabernet Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc