- Bewaar

- Bewaar
Groentepapillot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Snij de lente-uitjes en de palmharten in de lengte in 2. Hak de spinazie grof. Verdeel de tapastomaten in 4 gelijke trosjes.
-
Verdeel de lente-ui, spinazie en palmharten over 4 vellen aluminiumfolie en leg er de trosjes tomaat op.
-
Giet er de wijn en olijfolie over en breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout. Sluit de papillotten.
-
Snipper de basilicumblaadjes fijn.
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Laat de papillotten ± 15 min. bakken op een matig warme barbecue. Open ze en bestrooi met het fijngesnipperde basilicum.
-
Afwerking:
-
Open de papillotten en bestrooi de groenten met de fijngesnipperde basilicum.
Lekker bij gegrilde vis.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Snij de lente-uitjes en de palmharten in de lengte in 2. Hak de spinazie grof. Verdeel de tapastomaten in 4 gelijke trosjes.
-
Verdeel de lente-ui, spinazie en palmharten over 4 vellen aluminiumfolie en leg er de trosjes tomaat op.
-
Giet er de wijn en olijfolie over en breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout. Sluit de papillotten.
-
Snipper de basilicumblaadjes fijn.
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Laat de papillotten ± 15 min. bakken op een matig warme barbecue. Open ze en bestrooi met het fijngesnipperde basilicum.
-
Afwerking:
-
Open de papillotten en bestrooi de groenten met de fijngesnipperde basilicum.
Lekker bij gegrilde vis.