Groentepapillot
Groentepapillot

Groentepapillot

30 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 5.2 g
Koolhydraat 5.8 g
Eiwit 3.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (15 min.)
  3. Snij de lente-uitjes en de palmharten in de lengte in 2. Hak de spinazie grof. Verdeel de tapastomaten in 4 gelijke trosjes.

  4. Verdeel de lente-ui, spinazie en palmharten over 4 vellen aluminiumfolie en leg er de trosjes tomaat op.

  5. Giet er de wijn en olijfolie over en breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout. Sluit de papillotten.

  6. Snipper de basilicumblaadjes fijn.

  7. Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
  8. Laat de papillotten ± 15 min. bakken op een matig warme barbecue. Open ze en bestrooi met het fijngesnipperde basilicum.

  9. Afwerking:
  10. Open de papillotten en bestrooi de groenten met de fijngesnipperde basilicum.

Tip

Lekker bij gegrilde vis.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (15 min.)
  3. Snij de lente-uitjes en de palmharten in de lengte in 2. Hak de spinazie grof. Verdeel de tapastomaten in 4 gelijke trosjes.

  4. Verdeel de lente-ui, spinazie en palmharten over 4 vellen aluminiumfolie en leg er de trosjes tomaat op.

  5. Giet er de wijn en olijfolie over en breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout. Sluit de papillotten.

  6. Snipper de basilicumblaadjes fijn.

  7. Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
  8. Laat de papillotten ± 15 min. bakken op een matig warme barbecue. Open ze en bestrooi met het fijngesnipperde basilicum.

  9. Afwerking:
  10. Open de papillotten en bestrooi de groenten met de fijngesnipperde basilicum.

Tip

Lekker bij gegrilde vis.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 5.2 g
Koolhydraat 5.8 g
Eiwit 3.6 g

Bekijk het recept digitaal