- Bewaar

- Bewaar
Groenteslaatje met croutons
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tomaten in partjes, schil en snij de komkommer in fijne schijfjes.
-
Snij de rode ui in fijne schijfjes en pers het knoflook fijn.
-
Verwijder de korsten van het brood en snij in blokjes van 2 bij 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 4 à 5 eetl. olijfolie in een pan. Bak de broodblokjes samen met het knoflook goudbruin. Kruid met peper en zout. Laat uitlekken en afkoelen op keukenpapier.
-
Meng de rest van de olijfolie met de azijn. Kruid met peper en zout.
-
Doe de groenten in een grote kom. Meng er de croutons onder.
-
Overgiet met de vinaigrette en laat 1/2 u trekken in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tomaten in partjes, schil en snij de komkommer in fijne schijfjes.
-
Snij de rode ui in fijne schijfjes en pers het knoflook fijn.
-
Verwijder de korsten van het brood en snij in blokjes van 2 bij 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 4 à 5 eetl. olijfolie in een pan. Bak de broodblokjes samen met het knoflook goudbruin. Kruid met peper en zout. Laat uitlekken en afkoelen op keukenpapier.
-
Meng de rest van de olijfolie met de azijn. Kruid met peper en zout.
-
Doe de groenten in een grote kom. Meng er de croutons onder.
-
Overgiet met de vinaigrette en laat 1/2 u trekken in de koelkast.