- Bewaar

- Bewaar
Groentesoep met gevogelte
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verkruimel de hazelnoten (in een plastic zak met een deegrol) en rooster in een hete pan met antiaanbaklaag.
-
Snij de kip- of kalkoenfilet in reepjes van 1/2 cm op 5 cm.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Maak de groentesoep (zie recept `Groentesoep').
-
Bereiding:
-
Laat de boter smelten in een kookpan en bak de champignonschijfjes gedurende 3 min.
-
Voeg de room en de kip- of kalkoenreepjes toe. Breng op smaak met peper en zout en laat goed doorwarmen.
-
Voeg de gegrilde hazelnoten toe.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verkruimel de hazelnoten (in een plastic zak met een deegrol) en rooster in een hete pan met antiaanbaklaag.
-
Snij de kip- of kalkoenfilet in reepjes van 1/2 cm op 5 cm.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Maak de groentesoep (zie recept `Groentesoep').
-
Bereiding:
-
Laat de boter smelten in een kookpan en bak de champignonschijfjes gedurende 3 min.
-
Voeg de room en de kip- of kalkoenreepjes toe. Breng op smaak met peper en zout en laat goed doorwarmen.
-
Voeg de gegrilde hazelnoten toe.