- Bewaar

- Bewaar
Groentesoep met kaas
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn JBG Chenin Blanc Jean-Bernard Germain A.C. Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de aardappel en de verse prei in grove stukken.
-
Verwijder de korst van de Wijnendale en snij in blokjes.
-
Snij de gerookte ham in fijne reepjes.
-
Snij de champignons in stukken en stoof 10 min. in 1 eetl. boter.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpan en bak de prei al roerend gedurende 2 min.
-
Voeg de aardappelblokjes toe en overgiet met de bouillon. Laat gaar worden gedurende 25 min.
-
Voeg de blokjes kaas toe en mix de soep fijn. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Voeg de kervel en de champignons toe en verwarm nog 2 min.
-
Afwerking:
-
Garneer met de reepjes gerookte ham en serveer onmiddellijk met stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn JBG Chenin Blanc Jean-Bernard Germain A.C. Anjou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de aardappel en de verse prei in grove stukken.
-
Verwijder de korst van de Wijnendale en snij in blokjes.
-
Snij de gerookte ham in fijne reepjes.
-
Snij de champignons in stukken en stoof 10 min. in 1 eetl. boter.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpan en bak de prei al roerend gedurende 2 min.
-
Voeg de aardappelblokjes toe en overgiet met de bouillon. Laat gaar worden gedurende 25 min.
-
Voeg de blokjes kaas toe en mix de soep fijn. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Voeg de kervel en de champignons toe en verwarm nog 2 min.
-
Afwerking:
-
Garneer met de reepjes gerookte ham en serveer onmiddellijk met stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn JBG Chenin Blanc Jean-Bernard Germain A.C. Anjou