- Bewaar

- Bewaar
Groentetaart met feta en dennenpitten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Mix de eieren met de melk en de feta. Kruid met peper, een snuifje zout en wat cayennepeper.
-
Bereiding:
-
Leg het uitgerolde bladerdeeg met het bakpapier in een grote taartvorm (Ø 28 à 30 cm) en prik er enkele keren in met een vork.
-
Verdeel er de diepgevroren groentemengeling over en de spekblokjes.
-
Giet er het gemixte eimengsel over.
-
Schuif gedurende 30 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Strooi er de dennenpitten over en laat nog 15 à 25 min. bakken. De eibereiding moet in het midden goed gestold zijn. Als u er een mes insteekt, moet het er droog uitkomen.
-
Afwerking:
-
Snij de taart in punten en serveer warm of lauw met een gemengd slaatje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Mix de eieren met de melk en de feta. Kruid met peper, een snuifje zout en wat cayennepeper.
-
Bereiding:
-
Leg het uitgerolde bladerdeeg met het bakpapier in een grote taartvorm (Ø 28 à 30 cm) en prik er enkele keren in met een vork.
-
Verdeel er de diepgevroren groentemengeling over en de spekblokjes.
-
Giet er het gemixte eimengsel over.
-
Schuif gedurende 30 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Strooi er de dennenpitten over en laat nog 15 à 25 min. bakken. De eibereiding moet in het midden goed gestold zijn. Als u er een mes insteekt, moet het er droog uitkomen.
-
Afwerking:
-
Snij de taart in punten en serveer warm of lauw met een gemengd slaatje.