- Bewaar

- Bewaar
Groentetorentjes met garnaaltjes en gazpachosausje
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Een grote witte wijn met licht-gouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de rode ui fijn.
-
Snipper de dille fijn en bewaar enkele takjes ter versiering.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Snij de halve komkommer met schil in blokjes van 1/2 cm, de andere halve komkommer (voor het sausje) mag in grove stukken.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. in kokend water onderdompelt), verwijder de pitten en snij in blokjes.
-
Laat de garnalen ontdooien en dep goed droog.
-
Bereiding:
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen. Meng met de blokjes komkommer met schil en 2/3 van de in blokjes gesneden tomaten, de versnipperde peterselie en 1 eetl. olijfolie.
-
Meng de garnalen met de fijngehakte ui en de versnipperde dille. Kruid met peper en zout.
-
Bereid de saus: doe de stukken komkommer zonder schil, het teentje knoflook, de rest van de tomatenblokjes en het tomatensap in een kom en mix alles tot een gladde saus. Kruid naar smaak met het citroensap, de tabasco, de balsamicoazijn, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een torentje van de tarwegraantjes met groenten en verdeel er de garnalenmengeling bovenop. Gebruik een ring of een leeg yoghurtpotje zonder bodem voor een mooi resultaat.
-
Versier met een takje dille en garneer de borden met de saus, vlak voor het opdienen.
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Een grote witte wijn met licht-gouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de rode ui fijn.
-
Snipper de dille fijn en bewaar enkele takjes ter versiering.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Snij de halve komkommer met schil in blokjes van 1/2 cm, de andere halve komkommer (voor het sausje) mag in grove stukken.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. in kokend water onderdompelt), verwijder de pitten en snij in blokjes.
-
Laat de garnalen ontdooien en dep goed droog.
-
Bereiding:
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen. Meng met de blokjes komkommer met schil en 2/3 van de in blokjes gesneden tomaten, de versnipperde peterselie en 1 eetl. olijfolie.
-
Meng de garnalen met de fijngehakte ui en de versnipperde dille. Kruid met peper en zout.
-
Bereid de saus: doe de stukken komkommer zonder schil, het teentje knoflook, de rest van de tomatenblokjes en het tomatensap in een kom en mix alles tot een gladde saus. Kruid naar smaak met het citroensap, de tabasco, de balsamicoazijn, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een torentje van de tarwegraantjes met groenten en verdeel er de garnalenmengeling bovenop. Gebruik een ring of een leeg yoghurtpotje zonder bodem voor een mooi resultaat.
-
Versier met een takje dille en garneer de borden met de saus, vlak voor het opdienen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Een grote witte wijn met licht-gouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout.