- Bewaar

- Bewaar
Grote pastaschotel voor kleine kabouters
Onze drankensuggesties
Wijn Diane de Nages rosé A.O.P. Costières de Nîmes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de champignons in 4 of 6 (afhankelijk van de grootte).
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Verdeel de halve bloemkool in kleine roosjes
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de bloemkoolroosjes 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de chipolata's 2 min. aan elke kant. Voeg de champignons toe en laat 5 min. bakken.
-
Haal de gebakken chipolata's uit de pan en snij in stukjes van 2 à 3 cm. Doe terug in de pan bij de champignons en roer er de lichte room, de mosterd en de kerstomaten onder. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Meng de bloemkool met de pasta, de chipolata's en de champignonsaus. Giet alles in een grote ovenschotel en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 3 min. de grill aan voor een mooie goudbruine kleur.
Onze drankensuggesties
Wijn Diane de Nages rosé A.O.P. Costières de Nîmes
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de champignons in 4 of 6 (afhankelijk van de grootte).
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Verdeel de halve bloemkool in kleine roosjes
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de bloemkoolroosjes 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de chipolata's 2 min. aan elke kant. Voeg de champignons toe en laat 5 min. bakken.
-
Haal de gebakken chipolata's uit de pan en snij in stukjes van 2 à 3 cm. Doe terug in de pan bij de champignons en roer er de lichte room, de mosterd en de kerstomaten onder. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Meng de bloemkool met de pasta, de chipolata's en de champignonsaus. Giet alles in een grote ovenschotel en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 3 min. de grill aan voor een mooie goudbruine kleur.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Diane de Nages rosé A.O.P. Costières de Nîmes