Hachis parmentier met 8-groentenstoemp
Hachis parmentier met 8-groentenstoemp

Hachis parmentier met 8-groentenstoemp

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 820 kcal
Vet 48.2 g
Koolhydraat 55.5 g
Eiwit 39.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.) - Schil de pastinaken en de wortel en snij in blokjes van ± 1/2 cm. - Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Bereiding:
  4. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren ui en knoflook glazig. Voeg de pastinaak- en wortelblokjes toe en laat ± 10 min. afgedekt stoven op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.

  5. Voeg het gehakt toe en maak los met een vork. Bak mooi goudbruin en laat nog 5 min. verder stoven.

  6. Verwarm ondertussen de 8-groentenstoemp ± 4 min. in de microgolfoven.

  7. Verdeel de gehaktmengeling over een ovenschaal en bedek met de stoemp. Bestrooi met het paneermeel en verdeel er de boter in klontjes over.

  8. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.) - Schil de pastinaken en de wortel en snij in blokjes van ± 1/2 cm. - Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Bereiding:
  4. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren ui en knoflook glazig. Voeg de pastinaak- en wortelblokjes toe en laat ± 10 min. afgedekt stoven op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.

  5. Voeg het gehakt toe en maak los met een vork. Bak mooi goudbruin en laat nog 5 min. verder stoven.

  6. Verwarm ondertussen de 8-groentenstoemp ± 4 min. in de microgolfoven.

  7. Verdeel de gehaktmengeling over een ovenschaal en bedek met de stoemp. Bestrooi met het paneermeel en verdeel er de boter in klontjes over.

  8. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 820 kcal
Vet 48.2 g
Koolhydraat 55.5 g
Eiwit 39.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Domaine du Clos Pichard A.O.P. Saint-Nicolas de Bourgueil

Bekijk het recept digitaal