- Bewaar

- Bewaar
Hachis parmentier met 8-groentenstoemp
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine du Clos Pichard A.O.P. Saint-Nicolas de Bourgueil
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Schil de pastinaken en de wortel en snij in blokjes van ± 1/2 cm. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren ui en knoflook glazig. Voeg de pastinaak- en wortelblokjes toe en laat ± 10 min. afgedekt stoven op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Voeg het gehakt toe en maak los met een vork. Bak mooi goudbruin en laat nog 5 min. verder stoven.
-
Verwarm ondertussen de 8-groentenstoemp ± 4 min. in de microgolfoven.
-
Verdeel de gehaktmengeling over een ovenschaal en bedek met de stoemp. Bestrooi met het paneermeel en verdeel er de boter in klontjes over.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine du Clos Pichard A.O.P. Saint-Nicolas de Bourgueil
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Schil de pastinaken en de wortel en snij in blokjes van ± 1/2 cm. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren ui en knoflook glazig. Voeg de pastinaak- en wortelblokjes toe en laat ± 10 min. afgedekt stoven op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Voeg het gehakt toe en maak los met een vork. Bak mooi goudbruin en laat nog 5 min. verder stoven.
-
Verwarm ondertussen de 8-groentenstoemp ± 4 min. in de microgolfoven.
-
Verdeel de gehaktmengeling over een ovenschaal en bedek met de stoemp. Bestrooi met het paneermeel en verdeel er de boter in klontjes over.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine du Clos Pichard A.O.P. Saint-Nicolas de Bourgueil