In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pers de sinaasappel. Snij de passievruchten doormidden en lepel er het vruchtvlees uit. Snij de rest van het fruit in blokjes. Mix het fruit samen met het sinaasappelsap fijn in een blender.
Meng er de yoghurt onder en besprenkel met enkele druppels cuberdonsaus of zwartebessensiroop. Verdeel over 2 glazen.
Steek 3 muisjes op een prikkertje (waarvan 1 zwarte in het midden) en hang boven het glas.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pers de sinaasappel. Snij de passievruchten doormidden en lepel er het vruchtvlees uit. Snij de rest van het fruit in blokjes. Mix het fruit samen met het sinaasappelsap fijn in een blender.
Meng er de yoghurt onder en besprenkel met enkele druppels cuberdonsaus of zwartebessensiroop. Verdeel over 2 glazen.
Steek 3 muisjes op een prikkertje (waarvan 1 zwarte in het midden) en hang boven het glas.