- Bewaar

- Bewaar
Ham-kaaskroketjes met sausje van Luikse stroop
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Smelt de boter in een pannetje. Voeg de Luikse stroop, dijonmosterd en appelazijn toe. Meng goed en laat even sudderen op een zacht vuur, tot de saus een beetje indikt. Kruid met peper en zout.
-
Bestrooi elk sneetje ham met de geraspte kaas. Rol strak op en snij in 2.
-
Klop de eieren los in een kommetje en doe de bloem en de panko elk in een ander kommetje. Rol de ham door de bloem, daarna door de eieren en dan door de panko. Zo moeten goed bedekt zijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kroketjes 3 à 4 min. aan elke kant goudbruin op een hoog vuur. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snipper de peterselie fijn. Verdeel de slamix over de borden en schik er de kroketjes op. Werk af met de peterselie en serveer met de saus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Smelt de boter in een pannetje. Voeg de Luikse stroop, dijonmosterd en appelazijn toe. Meng goed en laat even sudderen op een zacht vuur, tot de saus een beetje indikt. Kruid met peper en zout.
-
Bestrooi elk sneetje ham met de geraspte kaas. Rol strak op en snij in 2.
-
Klop de eieren los in een kommetje en doe de bloem en de panko elk in een ander kommetje. Rol de ham door de bloem, daarna door de eieren en dan door de panko. Zo moeten goed bedekt zijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kroketjes 3 à 4 min. aan elke kant goudbruin op een hoog vuur. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snipper de peterselie fijn. Verdeel de slamix over de borden en schik er de kroketjes op. Werk af met de peterselie en serveer met de saus.