- Bewaar

- Bewaar
Hamburger met portobello en pastinaakfrietjes
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Caves Saint-Pierre 'Vieilles Vignes' A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de pastinaken en snij in dunne frietjes.
-
Snij de zoete ui in ringen.
-
Borstel de portobello's schoon en verwijder de steeltjes.
-
Meng de mayonaise met de pickles.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 210 °C.
-
Leg de pastinaakfrietjes op een bakplaat met bakpapier, besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet ± 30 min. in de oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de portobello's 2 à 3 min. met de kant van de steel naar boven. Leg op een bakplaat met bakpapier.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de burgers 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Leg de burgers naast de portobello's op de bakplaat. Zet samen met de broodjes 10 min. in de oven. Draai de portobello's na 5 min om en bestrooi ze met wat sesamzaad. Neem na 8 min. de broodjes uit de oven.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de zoete-uiringen goudbruin.
-
Snij de broodjes open en besmeer elke helft met wat picklesmayonaise. Leg op elke helft een burger, wat rauwkost, jonge spinazie en gebakken uiringen.
-
Leg er de 4 portobello's met sesamzaad op. Serveer met de pastinaakfrietjes, de rest van de rauwkostmix en de spinazie.
Verlekkerd op aardappelfrietjes? Die kan u natuurlijk ook bij deze burger serveren!
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Caves Saint-Pierre 'Vieilles Vignes' A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de pastinaken en snij in dunne frietjes.
-
Snij de zoete ui in ringen.
-
Borstel de portobello's schoon en verwijder de steeltjes.
-
Meng de mayonaise met de pickles.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 210 °C.
-
Leg de pastinaakfrietjes op een bakplaat met bakpapier, besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet ± 30 min. in de oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de portobello's 2 à 3 min. met de kant van de steel naar boven. Leg op een bakplaat met bakpapier.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de burgers 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Leg de burgers naast de portobello's op de bakplaat. Zet samen met de broodjes 10 min. in de oven. Draai de portobello's na 5 min om en bestrooi ze met wat sesamzaad. Neem na 8 min. de broodjes uit de oven.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de zoete-uiringen goudbruin.
-
Snij de broodjes open en besmeer elke helft met wat picklesmayonaise. Leg op elke helft een burger, wat rauwkost, jonge spinazie en gebakken uiringen.
-
Leg er de 4 portobello's met sesamzaad op. Serveer met de pastinaakfrietjes, de rest van de rauwkostmix en de spinazie.
Verlekkerd op aardappelfrietjes? Die kan u natuurlijk ook bij deze burger serveren!
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Caves Saint-Pierre 'Vieilles Vignes' A.O.P. Côtes du Rhône