- Bewaar

- Bewaar
Hamburger van coeur de boeuf met frietjes van zoete aardappel
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Château Machorre A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in frieten van 1 cm. Verdeel over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en meng goed. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de tomaten horizontaal in 2 (het kroontje mag eraan blijven). Hol elke helft een beetje uit.
-
Snij met een dunschiller lange slierten van de halve komkommer.
-
Meng de yoghurt onder de ricotta en kruid met peper en zout.
-
Trek de blaadjes van de halve krop sla.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de barbecueburgers 2 à 3 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Schik de onderste helft van elke tomaat op de borden. Leg er een burger op en bedek met sla, komkommer en groentesalade. Bedek met de bovenste helft van de tomaat. Serveer de tomatenburger met de frietjes en de yoghurt.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Château Machorre A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in frieten van 1 cm. Verdeel over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en meng goed. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de tomaten horizontaal in 2 (het kroontje mag eraan blijven). Hol elke helft een beetje uit.
-
Snij met een dunschiller lange slierten van de halve komkommer.
-
Meng de yoghurt onder de ricotta en kruid met peper en zout.
-
Trek de blaadjes van de halve krop sla.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de barbecueburgers 2 à 3 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Schik de onderste helft van elke tomaat op de borden. Leg er een burger op en bedek met sla, komkommer en groentesalade. Bedek met de bovenste helft van de tomaat. Serveer de tomatenburger met de frietjes en de yoghurt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Château Machorre A.O.P. Bordeaux Supérieur