- Bewaar

- Bewaar
Hamburgers met mosterdsausje en groentepuree
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn 1492 Merlot-Bonarda Sangiovese Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snij in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Doe de diepgevroren groentepuree samen met de melk in een kookpot en laat 10 à 15 min. opwarmen op een zacht vuur. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook ondertussen de broccoliroosjes en -blokjes 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de hamburgers 3 à 4 min. gaar aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet de hamburgers met de room en roer er de mosterd onder. Laat nog 1 min. opwarmen en schraap de braadresten los met een houten lepel.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn 1492 Merlot-Bonarda Sangiovese Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snij in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Doe de diepgevroren groentepuree samen met de melk in een kookpot en laat 10 à 15 min. opwarmen op een zacht vuur. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook ondertussen de broccoliroosjes en -blokjes 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de hamburgers 3 à 4 min. gaar aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet de hamburgers met de room en roer er de mosterd onder. Laat nog 1 min. opwarmen en schraap de braadresten los met een houten lepel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn 1492 Merlot-Bonarda Sangiovese Mendoza - Argentinië