- Bewaar

- Bewaar
Havermout uit de oven met kefir en fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Doe 150 g havermout in een ovenschaal en meng er 250 g kefir, 1/3 koffiel. gemberpoeder, 1/3 koffiel. kaneel en 1 mespuntje nootmuskaat onder.
-
Verdeel er 150 g mango (diepvries) en 150 g blauwe bessen (diepvries) over. Snij 2 bananen zonder schil in de lengte in 2 en schik ze op de bereiding.
-
Afwerking:
-
Werk af met 4 eetl. amandelschilfers en zet 20 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Doe 150 g havermout in een ovenschaal en meng er 250 g kefir, 1/3 koffiel. gemberpoeder, 1/3 koffiel. kaneel en 1 mespuntje nootmuskaat onder.
-
Verdeel er 150 g mango (diepvries) en 150 g blauwe bessen (diepvries) over. Snij 2 bananen zonder schil in de lengte in 2 en schik ze op de bereiding.
-
Afwerking:
-
Werk af met 4 eetl. amandelschilfers en zet 20 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C.