Havermout uit de oven met kefir en fruit
Havermout uit de oven met kefir en fruit

Havermout uit de oven met kefir en fruit

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 346 kcal
Vet 10.5 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 49.2 g
Suiker 22.5 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 10.1 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Doe 150 g havermout in een ovenschaal en meng er 250 g kefir, 1/3 koffiel. gemberpoeder, 1/3 koffiel. kaneel en 1 mespuntje nootmuskaat onder.

  3. Verdeel er 150 g mango (diepvries) en 150 g blauwe bessen (diepvries) over. Snij 2 bananen zonder schil in de lengte in 2 en schik ze op de bereiding.

  4. Afwerking:
  5. Werk af met 4 eetl. amandelschilfers en zet 20 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Doe 150 g havermout in een ovenschaal en meng er 250 g kefir, 1/3 koffiel. gemberpoeder, 1/3 koffiel. kaneel en 1 mespuntje nootmuskaat onder.

  3. Verdeel er 150 g mango (diepvries) en 150 g blauwe bessen (diepvries) over. Snij 2 bananen zonder schil in de lengte in 2 en schik ze op de bereiding.

  4. Afwerking:
  5. Werk af met 4 eetl. amandelschilfers en zet 20 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 346 kcal
Vet 10.5 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 49.2 g
Suiker 22.5 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 10.1 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal