- Bewaar

- Bewaar
Heekfilet met witloof-aardappelgratin
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d’Arc wit I.G.P. Ardèche Bier La Cambre Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes. Snipper de uien fijn.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de ui 1 min. Voeg het witloof en de aardappelblokjes toe en kruid met peper en zout. Roerbak 10 min.
-
Doe alles in een ovenschaal en bestrooi met de emmentaler. Plaats 10 min. in de voorverwarmde oven. Zet op het laatst even de grillstand op voor een mooie bruine korst.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in de braadpan en bak de heekfilet 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d’Arc wit I.G.P. Ardèche Bier La Cambre Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes. Snipper de uien fijn.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de ui 1 min. Voeg het witloof en de aardappelblokjes toe en kruid met peper en zout. Roerbak 10 min.
-
Doe alles in een ovenschaal en bestrooi met de emmentaler. Plaats 10 min. in de voorverwarmde oven. Zet op het laatst even de grillstand op voor een mooie bruine korst.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in de braadpan en bak de heekfilet 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d’Arc wit I.G.P. Ardèche Bier La Cambre Blond Blond abdijbier