- Bewaar

- Bewaar
Heilbot in een paprikakorstje
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages A.C. Cave de Viré Wijn Droge witte bourgogne met een heerlijke bloemetjesneus. Ook in de mond heel charmant dankzij het vele en sappige fruit. Wijn Sauvignon Roodezandt Wijnmakerij Zuid-Afrika Wijn Heel aangename droge witte wijn uit Zuid-Afrika. Zeer mild, met een frisse en florale neus van de sauvignondruif. Fijne en aromatische smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de Groenlandse heilbotfilets ontdooien en dep droog.
-
Snij de halve paprika in blokjes van 1/2 cm.
-
Pers de limoen.
-
Verkruimel de paprikachips (in een plastic zak met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Leg de heilbotfilets in een ovenschotel en besprenkel met het limoensap. Voeg de visbouillon toe en kruid naar smaak met peper en zout.
-
Meng de verkruimelde paprikachips met de gruyèrekaas en de paprikablokjes. Verdeel over de heilbotfilets.
-
Schuif de schotel gedurende 10 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven. Plaats de schotel nog 2 à 3 min. onder de grill, zo vormt er zich een mooi korstje.
-
Afwerking:
-
Lekker met een slaatje van selder, geraspte wortelen, rucola en witloof. Dien op met gekookte aardappelen of Thaise rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages A.C. Cave de Viré Wijn Droge witte bourgogne met een heerlijke bloemetjesneus. Ook in de mond heel charmant dankzij het vele en sappige fruit. Wijn Sauvignon Roodezandt Wijnmakerij Zuid-Afrika Wijn Heel aangename droge witte wijn uit Zuid-Afrika. Zeer mild, met een frisse en florale neus van de sauvignondruif. Fijne en aromatische smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de Groenlandse heilbotfilets ontdooien en dep droog.
-
Snij de halve paprika in blokjes van 1/2 cm.
-
Pers de limoen.
-
Verkruimel de paprikachips (in een plastic zak met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Leg de heilbotfilets in een ovenschotel en besprenkel met het limoensap. Voeg de visbouillon toe en kruid naar smaak met peper en zout.
-
Meng de verkruimelde paprikachips met de gruyèrekaas en de paprikablokjes. Verdeel over de heilbotfilets.
-
Schuif de schotel gedurende 10 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven. Plaats de schotel nog 2 à 3 min. onder de grill, zo vormt er zich een mooi korstje.
-
Afwerking:
-
Lekker met een slaatje van selder, geraspte wortelen, rucola en witloof. Dien op met gekookte aardappelen of Thaise rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages A.C. Cave de Viré Wijn Droge witte bourgogne met een heerlijke bloemetjesneus. Ook in de mond heel charmant dankzij het vele en sappige fruit. Wijn Sauvignon Roodezandt Wijnmakerij Zuid-Afrika Wijn Heel aangename droge witte wijn uit Zuid-Afrika. Zeer mild, met een frisse en florale neus van de sauvignondruif. Fijne en aromatische smaak.