- Bewaar

- Bewaar
Hertenragout parmentier met herfstsalade
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Sterk blond bier Wijn Rio Belo D.O.C. Douro Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de aardappelen en de zoete aardappelen en snij in stukken.
-
Schil de koolrabi en snij in schijven van 1/2 cm dik. Snij daarna in staafjes.
-
Snij de gedroogde abrikozen fijn.
-
Maak de blaadjes van de witloofstronken los.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de aardappelen en de zoete aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en plet tot een puree samen met 1 eetl. boter, de melk en de eidooier. Kruid met peper, zout, nootmuskaat en meng er de fijngesnipperde peterselie onder.
-
Doe de hertenragout in een ovenschaal en bedek met de puree. Maak met een vork lijntjes op de puree en bestrooi met het paneermeel. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Maak ondertussen een vinaigrette met de olijfolie, de balsamicoazijn, zwarte peper en zout.
-
Doe de veldsla in een kom samen met de witloofblaadjes, de koolrabi en de gedroogde abrikozen. Breng op smaak met de vinaigrette en meng.
Deze parmentier kan u ook serveren in individuele schaaltjes. Dat oogt nog mooier.
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Sterk blond bier Wijn Rio Belo D.O.C. Douro Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de aardappelen en de zoete aardappelen en snij in stukken.
-
Schil de koolrabi en snij in schijven van 1/2 cm dik. Snij daarna in staafjes.
-
Snij de gedroogde abrikozen fijn.
-
Maak de blaadjes van de witloofstronken los.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de aardappelen en de zoete aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en plet tot een puree samen met 1 eetl. boter, de melk en de eidooier. Kruid met peper, zout, nootmuskaat en meng er de fijngesnipperde peterselie onder.
-
Doe de hertenragout in een ovenschaal en bedek met de puree. Maak met een vork lijntjes op de puree en bestrooi met het paneermeel. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Maak ondertussen een vinaigrette met de olijfolie, de balsamicoazijn, zwarte peper en zout.
-
Doe de veldsla in een kom samen met de witloofblaadjes, de koolrabi en de gedroogde abrikozen. Breng op smaak met de vinaigrette en meng.
Deze parmentier kan u ook serveren in individuele schaaltjes. Dat oogt nog mooier.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Sterk blond bier Wijn Rio Belo D.O.C. Douro Portugal