- Bewaar

- Bewaar
Hindemedaillon met gratin van aardappel en aardpeer
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Vinea Tempranillo Crianza Bodegas Museum D.O. Cigales - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de aardappelen, de zoete aardappel en de aardperen en snij in fijne schijfjes van enkele mm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de schijfjes aardappel, zoete aardappel en aardpeer afwisselend en dakpansgewijs in een ovenschaal. Kruid met de tijm, de nootmuskaat, peper en zout.
-
Overgiet met de room en de melk tot alles onderstaat en bestrooi met de geraspte kaas en de panko. Bak 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de hindemedaillons 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen tot het vlees rosé is.
-
Haal de hindemedaillons uit de pan en hou warm. Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de boschampignons 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Vinea Tempranillo Crianza Bodegas Museum D.O. Cigales - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de aardappelen, de zoete aardappel en de aardperen en snij in fijne schijfjes van enkele mm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de schijfjes aardappel, zoete aardappel en aardpeer afwisselend en dakpansgewijs in een ovenschaal. Kruid met de tijm, de nootmuskaat, peper en zout.
-
Overgiet met de room en de melk tot alles onderstaat en bestrooi met de geraspte kaas en de panko. Bak 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de hindemedaillons 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen tot het vlees rosé is.
-
Haal de hindemedaillons uit de pan en hou warm. Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de boschampignons 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Vinea Tempranillo Crianza Bodegas Museum D.O. Cigales - Spanje