- Bewaar

- Bewaar
Hindemedaillon met pompoenpuree en crumble van zwarte pens
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Sterk blond bier Wijn Château Sérilhan Cru Bourgeois A.O.P. Saint-Estèphe
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui in grove stukken.
-
Schil de kastanjepompoen en verwijder de draden en de pitten. Snij in grove stukken.
-
Schil de aardappelen en snij in 4.
-
Verwijder het vel van de zwarte pens.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen, de ui en de pompoen 20 min. in lichtgezouten water.
-
Giet af en prak fijn. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Smelt intussen 2 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de hindemedaillons 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Laat op een zacht vuur verder garen naar smaak. Haal het vlees uit de braadpan, dek af en laat even rusten.
-
Bak de zwarte pens in dezelfde pan. Maak los met een vork en roer er de hazelnoten en de panko onder.
-
Verhit 1 eetl. boter in een braadpan en bak de bospaddenstoelen 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree over de borden en lepel er de bospaddenstoelen over. Snij het vlees in schuine sneetjes en bestrooi met de zwarte pens.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Sterk blond bier Wijn Château Sérilhan Cru Bourgeois A.O.P. Saint-Estèphe
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui in grove stukken.
-
Schil de kastanjepompoen en verwijder de draden en de pitten. Snij in grove stukken.
-
Schil de aardappelen en snij in 4.
-
Verwijder het vel van de zwarte pens.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen, de ui en de pompoen 20 min. in lichtgezouten water.
-
Giet af en prak fijn. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Smelt intussen 2 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de hindemedaillons 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Laat op een zacht vuur verder garen naar smaak. Haal het vlees uit de braadpan, dek af en laat even rusten.
-
Bak de zwarte pens in dezelfde pan. Maak los met een vork en roer er de hazelnoten en de panko onder.
-
Verhit 1 eetl. boter in een braadpan en bak de bospaddenstoelen 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree over de borden en lepel er de bospaddenstoelen over. Snij het vlees in schuine sneetjes en bestrooi met de zwarte pens.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Sterk blond bier Wijn Château Sérilhan Cru Bourgeois A.O.P. Saint-Estèphe