Hoe bak je gevulde kalkoenfilet?
Hoe bak je gevulde kalkoenfilet?

Hoe bak je gevulde kalkoenfilet?

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 225 °C.

  3. Vet een ovenschaal in met de boter en leg er de kalkoenfilet in. Verdeel er 1 eetl. boter in klontjes over. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en laat nog ± 1 u. bakken, afhankelijk van de dikte. Prik met een naald in het vlees: de kalkoenfilet is gaar als het vocht dat er uit loopt helder is.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 225 °C.

  3. Vet een ovenschaal in met de boter en leg er de kalkoenfilet in. Verdeel er 1 eetl. boter in klontjes over. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en laat nog ± 1 u. bakken, afhankelijk van de dikte. Prik met een naald in het vlees: de kalkoenfilet is gaar als het vocht dat er uit loopt helder is.

Bekijk het recept digitaal