Hoe maak je rosbief klaar?
Hoe maak je rosbief klaar?

Hoe maak je rosbief klaar?

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 230 °C.

  3. Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de rosbief aan alle kanten goudbruin.

  4. Leg het vlees in een ovenschaal en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en bak nog 10 à 20 min.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 230 °C.

  3. Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de rosbief aan alle kanten goudbruin.

  4. Leg het vlees in een ovenschaal en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en bak nog 10 à 20 min.

Bekijk het recept digitaal