Homemade granola met kokos en chocolade
Homemade granola met kokos en chocolade

Homemade granola met kokos en chocolade

Ontbijt
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 149 kcal
Vet 7.8 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraat 14.7 g
Suiker 5.8 g
Vezel 3.2 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Hak de chocolade grof.

  4. Smelt de kokosolie in een steelpan.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Meng de havervlokken, het cacaopoeder, de kaneel, de honing en de gesmolten kokosolie in een kom. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Schep halverwege eens om. Laat afkoelen buiten de oven.

  8. Meng de fruitmix, de pompoenpitten, het kokospoeder en de chocolade onder de afgekoelde granola.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Hak de chocolade grof.

  4. Smelt de kokosolie in een steelpan.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Meng de havervlokken, het cacaopoeder, de kaneel, de honing en de gesmolten kokosolie in een kom. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Schep halverwege eens om. Laat afkoelen buiten de oven.

  8. Meng de fruitmix, de pompoenpitten, het kokospoeder en de chocolade onder de afgekoelde granola.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 149 kcal
Vet 7.8 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraat 14.7 g
Suiker 5.8 g
Vezel 3.2 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0 g

Bekijk het recept digitaal