- Bewaar

- Bewaar
Homemade granola met kokos en chocolade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de chocolade grof.
-
Smelt de kokosolie in een steelpan.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de havervlokken, het cacaopoeder, de kaneel, de honing en de gesmolten kokosolie in een kom. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Schep halverwege eens om. Laat afkoelen buiten de oven.
-
Meng de fruitmix, de pompoenpitten, het kokospoeder en de chocolade onder de afgekoelde granola.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de chocolade grof.
-
Smelt de kokosolie in een steelpan.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de havervlokken, het cacaopoeder, de kaneel, de honing en de gesmolten kokosolie in een kom. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Schep halverwege eens om. Laat afkoelen buiten de oven.
-
Meng de fruitmix, de pompoenpitten, het kokospoeder en de chocolade onder de afgekoelde granola.