- Bewaar

- Bewaar
Hondstong met nectarinesaus
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond (Abdijbier) Wijn Trumpeter Viognier-Chardonnay Rutini - Mendoza - Argentinië (Witte wijn)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Ontpit de nectarines en snij in gelijke blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalotten glazig.
-
Voeg de blokjes nectarine toe en bak 3 à 5 min.
-
Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Haal uit de kookpot en zet opzij.
-
Doe de witte wijn samen met de room en het visbouillonblokje in de kookpot. Leg er de diepgevroren hondstongrolletjes naast elkaar in. Laat 12 à 15 min. garen net onder het kookpunt.
-
Voeg de gekruide nectarineblokjes en de diepgevroren garnalen toe. Laat nog 2 à 3 min. warm worden. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Bind het kookvocht eventueel met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de hondstongrolletjes over de borden en lepel er de nectarinesaus rond. Serveer met gekookte aardappelen of puree.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond (Abdijbier) Wijn Trumpeter Viognier-Chardonnay Rutini - Mendoza - Argentinië (Witte wijn)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Ontpit de nectarines en snij in gelijke blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalotten glazig.
-
Voeg de blokjes nectarine toe en bak 3 à 5 min.
-
Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Haal uit de kookpot en zet opzij.
-
Doe de witte wijn samen met de room en het visbouillonblokje in de kookpot. Leg er de diepgevroren hondstongrolletjes naast elkaar in. Laat 12 à 15 min. garen net onder het kookpunt.
-
Voeg de gekruide nectarineblokjes en de diepgevroren garnalen toe. Laat nog 2 à 3 min. warm worden. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Bind het kookvocht eventueel met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de hondstongrolletjes over de borden en lepel er de nectarinesaus rond. Serveer met gekookte aardappelen of puree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond (Abdijbier) Wijn Trumpeter Viognier-Chardonnay Rutini - Mendoza - Argentinië (Witte wijn)