- Bewaar

- Bewaar
Hondstongfilet met groentepuree en mosterdsaus
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay Bulgarije
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog .
-
Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen, de diepgevroren groenteblokjes en het knoflook ± 20 min. in lichtgezouten water.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de visfilets ± 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Giet de aardappelen en de groenten af, prak fijn en roer er 1 eetl. boter door. Kruid naar smaak met nootmuskaat , peper en zout. Roer er de melk door.
-
Haal de vis uit de pan. Giet er de visfond en de lichte room in en schraap de braadresten los. Laat even koken. Roer er de mosterd onder en breng op smaak met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay Bulgarije
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog .
-
Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen, de diepgevroren groenteblokjes en het knoflook ± 20 min. in lichtgezouten water.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de visfilets ± 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Giet de aardappelen en de groenten af, prak fijn en roer er 1 eetl. boter door. Kruid naar smaak met nootmuskaat , peper en zout. Roer er de melk door.
-
Haal de vis uit de pan. Giet er de visfond en de lichte room in en schraap de braadresten los. Laat even koken. Roer er de mosterd onder en breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay Bulgarije