- Bewaar

- Bewaar
Honingzoet hapje met gerookte eend en ricotta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Vang het sap op.
-
Snipper het bieslook fijn. Meng het onder de blaadjes van de tijm, het pompelmoessap en de ricotta. Kruid met peper.
-
Steek de sneetjes peperkoek uit met een mooi vormpje (bv. een ster). Snij de waterkers van de wortel.
-
Besmeer de peperkoekvormpjes met het ricottamengsel en schik er een partje pompelmoes en een sneetje gerookte eendenborstfilet op. Zet vast met een prikker en werk af met een takje waterkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Vang het sap op.
-
Snipper het bieslook fijn. Meng het onder de blaadjes van de tijm, het pompelmoessap en de ricotta. Kruid met peper.
-
Steek de sneetjes peperkoek uit met een mooi vormpje (bv. een ster). Snij de waterkers van de wortel.
-
Besmeer de peperkoekvormpjes met het ricottamengsel en schik er een partje pompelmoes en een sneetje gerookte eendenborstfilet op. Zet vast met een prikker en werk af met een takje waterkers.