- Bewaar

- Bewaar
Inktvisringen in tomatensaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de inktvisringen 2 min.
-
Voeg de ui en het knoflook toe en laat 2 min. meebakken.
-
Voeg de tomatenstukjes toe, samen met de wijn, de tomatenpuree, het blokje visbouillon, het blaadje laurier en de olijven. Laat 15 min. sudderen.
-
Voeg de dragon en de peterselie toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Laat afkoelen en serveer koud of lauw.
Vervolledig de mezzetafel met kant-en-klare hapjes zoals kleine zwarte olijven, tarama, tzatziki, fetakaas, noordse garnalen en ciabatta.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de inktvisringen 2 min.
-
Voeg de ui en het knoflook toe en laat 2 min. meebakken.
-
Voeg de tomatenstukjes toe, samen met de wijn, de tomatenpuree, het blokje visbouillon, het blaadje laurier en de olijven. Laat 15 min. sudderen.
-
Voeg de dragon en de peterselie toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Laat afkoelen en serveer koud of lauw.
Vervolledig de mezzetafel met kant-en-klare hapjes zoals kleine zwarte olijven, tarama, tzatziki, fetakaas, noordse garnalen en ciabatta.