- Bewaar

- Bewaar
Involtini met broccoli en gnocchi al pesto
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook fijn en snij de rode ui in fijne halvemaantjes.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in staafjes.
-
Hak de hazelnoten fijn met een groot mes.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoliroosjes en -staafjes 5 min. in een grote kookpot met lichtgezouten water.
-
Voeg de gnocchi toe aan de broccoli en laat nog 2 min. koken. Giet af.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de involtini's aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en laat nog 6 à 8 min. verder garen.
-
Smelt 1 eetl. boter in de kookpot van de gnocchi en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. Roer er de broccoli, de gnocchi en de groene pesto onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel het vlees over de borden, schep er de gnocchi bij en bestrooi met de hazelnoten.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook fijn en snij de rode ui in fijne halvemaantjes.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in staafjes.
-
Hak de hazelnoten fijn met een groot mes.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoliroosjes en -staafjes 5 min. in een grote kookpot met lichtgezouten water.
-
Voeg de gnocchi toe aan de broccoli en laat nog 2 min. koken. Giet af.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de involtini's aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en laat nog 6 à 8 min. verder garen.
-
Smelt 1 eetl. boter in de kookpot van de gnocchi en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. Roer er de broccoli, de gnocchi en de groene pesto onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel het vlees over de borden, schep er de gnocchi bij en bestrooi met de hazelnoten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië