Involtini met broccoli en gnocchi al pesto
Involtini met broccoli en gnocchi al pesto

Involtini met broccoli en gnocchi al pesto

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 643 kcal
Vet 35.5 g
Verzadigd vet 16.7 g
Koolhydraat 40.2 g
Suiker 3.4 g
Vezel 6.1 g
Eiwit 37.5 g
Zout 3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper het knoflook fijn en snij de rode ui in fijne halvemaantjes.

  4. Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in staafjes.

  5. Hak de hazelnoten fijn met een groot mes.

  6. Bereiding:
  7. Kook de broccoliroosjes en -staafjes 5 min. in een grote kookpot met lichtgezouten water.

  8. Voeg de gnocchi toe aan de broccoli en laat nog 2 min. koken. Giet af.

  9. Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de involtini's aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en laat nog 6 à 8 min. verder garen.

  10. Smelt 1 eetl. boter in de kookpot van de gnocchi en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. Roer er de broccoli, de gnocchi en de groene pesto onder en kruid met peper en zout.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel het vlees over de borden, schep er de gnocchi bij en bestrooi met de hazelnoten.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper het knoflook fijn en snij de rode ui in fijne halvemaantjes.

  4. Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in staafjes.

  5. Hak de hazelnoten fijn met een groot mes.

  6. Bereiding:
  7. Kook de broccoliroosjes en -staafjes 5 min. in een grote kookpot met lichtgezouten water.

  8. Voeg de gnocchi toe aan de broccoli en laat nog 2 min. koken. Giet af.

  9. Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de involtini's aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en laat nog 6 à 8 min. verder garen.

  10. Smelt 1 eetl. boter in de kookpot van de gnocchi en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. Roer er de broccoli, de gnocchi en de groene pesto onder en kruid met peper en zout.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel het vlees over de borden, schep er de gnocchi bij en bestrooi met de hazelnoten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 643 kcal
Vet 35.5 g
Verzadigd vet 16.7 g
Koolhydraat 40.2 g
Suiker 3.4 g
Vezel 6.1 g
Eiwit 37.5 g
Zout 3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië

Bekijk het recept digitaal