Italiaans gehaktbrood en pasta met minestronegroenten
Italiaans gehaktbrood en pasta met minestronegroenten

Italiaans gehaktbrood en pasta met minestronegroenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 870 kcal
Vet 40.4 g
Verzadigd vet 14.9 g
Koolhydraat 70.2 g
Suiker 9.1 g
Vezel 8.9 g
Eiwit 52.2 g
Zout 2.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de mozzarella in schijfjes.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Kook 1 ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en pel het ei. Snij in de lengte in 4.

  7. Meng intussen het andere ei, het paneermeel, peper en zout onder het gehakt.

  8. Leg het gehakt op een vel vershoudfolie en spreid het uit tot een rechthoek. Verdeel er de mortadella, de mozzarella en het hardgekookte ei over.

  9. Rol het gehakt met behulp van de vershoudfolie tot een gehaktbrood en druk goed aan.

  10. Verwijder de vershoudfolie en leg het gehaktbrood in een ovenschaal. Zet 50 min. in de voorverwarmde oven.

  11. Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren groenten 5 min. al roerend. Voeg de tomatenpuree en 1 dl water toe en laat nog 10 min. verder garen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.

  12. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de minestronegroenten onder.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de mozzarella in schijfjes.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Kook 1 ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en pel het ei. Snij in de lengte in 4.

  7. Meng intussen het andere ei, het paneermeel, peper en zout onder het gehakt.

  8. Leg het gehakt op een vel vershoudfolie en spreid het uit tot een rechthoek. Verdeel er de mortadella, de mozzarella en het hardgekookte ei over.

  9. Rol het gehakt met behulp van de vershoudfolie tot een gehaktbrood en druk goed aan.

  10. Verwijder de vershoudfolie en leg het gehaktbrood in een ovenschaal. Zet 50 min. in de voorverwarmde oven.

  11. Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren groenten 5 min. al roerend. Voeg de tomatenpuree en 1 dl water toe en laat nog 10 min. verder garen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.

  12. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de minestronegroenten onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 870 kcal
Vet 40.4 g
Verzadigd vet 14.9 g
Koolhydraat 70.2 g
Suiker 9.1 g
Vezel 8.9 g
Eiwit 52.2 g
Zout 2.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Louis Bernard A.O.P. Côtes du Rhône

Bekijk het recept digitaal