- Bewaar

- Bewaar
Italiaans gehaktbrood en pasta met minestronegroenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Louis Bernard A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de mozzarella in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook 1 ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en pel het ei. Snij in de lengte in 4.
-
Meng intussen het andere ei, het paneermeel, peper en zout onder het gehakt.
-
Leg het gehakt op een vel vershoudfolie en spreid het uit tot een rechthoek. Verdeel er de mortadella, de mozzarella en het hardgekookte ei over.
-
Rol het gehakt met behulp van de vershoudfolie tot een gehaktbrood en druk goed aan.
-
Verwijder de vershoudfolie en leg het gehaktbrood in een ovenschaal. Zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren groenten 5 min. al roerend. Voeg de tomatenpuree en 1 dl water toe en laat nog 10 min. verder garen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de minestronegroenten onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Louis Bernard A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de mozzarella in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook 1 ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en pel het ei. Snij in de lengte in 4.
-
Meng intussen het andere ei, het paneermeel, peper en zout onder het gehakt.
-
Leg het gehakt op een vel vershoudfolie en spreid het uit tot een rechthoek. Verdeel er de mortadella, de mozzarella en het hardgekookte ei over.
-
Rol het gehakt met behulp van de vershoudfolie tot een gehaktbrood en druk goed aan.
-
Verwijder de vershoudfolie en leg het gehaktbrood in een ovenschaal. Zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren groenten 5 min. al roerend. Voeg de tomatenpuree en 1 dl water toe en laat nog 10 min. verder garen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de minestronegroenten onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Louis Bernard A.O.P. Côtes du Rhône