Italiaans hapje met krokante topping
Italiaans hapje met krokante topping

Italiaans hapje met krokante topping

15 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 356 kj
Energie 85 kcal
Vet 6.9 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 1.8 g
Suiker 0.5 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 3.6 g
Zout 0.7 g
natrium 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de antipasti-charcuterie in reepjes en verdeel over je schaaltjes.

  3. Snij de artisjokharten in stukjes, de tomaten in 4 en de olijven in schijfjes. Meng (per 12 hapjes) met 1 el van de artisjokolie en kruid met peper.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de panko krokant. Meng met de Grana Padano en de Italiaanse kruiden.

  5. Verdeel de groentemengeling over de schaaltjes en bestrooi met de krokante pankotopping. Werk af met de blaadjes basilicum en een draai van de pepermolen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de antipasti-charcuterie in reepjes en verdeel over je schaaltjes.

  3. Snij de artisjokharten in stukjes, de tomaten in 4 en de olijven in schijfjes. Meng (per 12 hapjes) met 1 el van de artisjokolie en kruid met peper.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de panko krokant. Meng met de Grana Padano en de Italiaanse kruiden.

  5. Verdeel de groentemengeling over de schaaltjes en bestrooi met de krokante pankotopping. Werk af met de blaadjes basilicum en een draai van de pepermolen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 356 kj
Energie 85 kcal
Vet 6.9 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 1.8 g
Suiker 0.5 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 3.6 g
Zout 0.7 g
natrium 0.3 g

Bekijk het recept digitaal