- Bewaar

- Bewaar
Italiaans hapje met krokante topping
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de antipasti-charcuterie in reepjes en verdeel over je schaaltjes.
-
Snij de artisjokharten in stukjes, de tomaten in 4 en de olijven in schijfjes. Meng (per 12 hapjes) met 1 el van de artisjokolie en kruid met peper.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de panko krokant. Meng met de Grana Padano en de Italiaanse kruiden.
-
Verdeel de groentemengeling over de schaaltjes en bestrooi met de krokante pankotopping. Werk af met de blaadjes basilicum en een draai van de pepermolen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de antipasti-charcuterie in reepjes en verdeel over je schaaltjes.
-
Snij de artisjokharten in stukjes, de tomaten in 4 en de olijven in schijfjes. Meng (per 12 hapjes) met 1 el van de artisjokolie en kruid met peper.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de panko krokant. Meng met de Grana Padano en de Italiaanse kruiden.
-
Verdeel de groentemengeling over de schaaltjes en bestrooi met de krokante pankotopping. Werk af met de blaadjes basilicum en een draai van de pepermolen.