- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse farfallesalade met erwten
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn El Coto (wit) D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Kook de farfalle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en voeg 4 min. voor het einde van de gaartijd de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij de trostomaten in 4.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukken.
-
Scheur de mozzarella in stukken.
-
Bereiding:
-
Meng de farfalle en de erwten met de basilicum en de kerstomaten.
-
Voeg de olijfolie toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng er de stukjes mozzarella onder.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn El Coto (wit) D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Kook de farfalle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en voeg 4 min. voor het einde van de gaartijd de diepgevroren erwten toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij de trostomaten in 4.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukken.
-
Scheur de mozzarella in stukken.
-
Bereiding:
-
Meng de farfalle en de erwten met de basilicum en de kerstomaten.
-
Voeg de olijfolie toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng er de stukjes mozzarella onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn El Coto (wit) D.O.C. Rioja Spanje