Italiaanse glaasjes en ganzenleverpraline
Italiaanse glaasjes en ganzenleverpraline

Italiaanse glaasjes en ganzenleverpraline

Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Garneer de bodem van elk glaasje met 1 eetl. tartaar van verse tomaten en leg er een schilfer grana padano op en een zwarte olijf.

  3. Snij sneetjes rauwe ham in 2 lange reepjes en ganzenlever in blokjes van 2 cm. Wikkel elk blokje ganzenlever in een reepje rauwe ham en steek er een prikker door. Verhit op de barbecue gedurende 2 min. Leg de brochettes op de glaasjes.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Garneer de bodem van elk glaasje met 1 eetl. tartaar van verse tomaten en leg er een schilfer grana padano op en een zwarte olijf.

  3. Snij sneetjes rauwe ham in 2 lange reepjes en ganzenlever in blokjes van 2 cm. Wikkel elk blokje ganzenlever in een reepje rauwe ham en steek er een prikker door. Verhit op de barbecue gedurende 2 min. Leg de brochettes op de glaasjes.

Bekijk het recept digitaal