- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse mini-croques
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de tomaten en de mozzarella in schijfjes.
-
Snij de korsten van het toastbrood en besmeer de sneden met een dun laagje pesto. Snij elk sneetje in 4 vierkanten.
-
Beleg 12 vierkanten telkens met een schijfje tomaat en een schijfje mozzarella. Kruid met zwarte peper en zout. Leg er de andere vierkanten op.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de mini-croques goudbruin tot de kaas lichtjes gesmolten is.
-
Leg een blaadje basilicum op elke minicroque en steek vast met een prikkertje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de tomaten en de mozzarella in schijfjes.
-
Snij de korsten van het toastbrood en besmeer de sneden met een dun laagje pesto. Snij elk sneetje in 4 vierkanten.
-
Beleg 12 vierkanten telkens met een schijfje tomaat en een schijfje mozzarella. Kruid met zwarte peper en zout. Leg er de andere vierkanten op.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de mini-croques goudbruin tot de kaas lichtjes gesmolten is.
-
Leg een blaadje basilicum op elke minicroque en steek vast met een prikkertje.