Italiaanse minicroque
Italiaanse minicroque

Italiaanse minicroque

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 374 kcal
Vet 19.5 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 24.5 g
Suiker 1.5 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 22.9 g
Zout 2.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de mozzarella in schijfjes.

  3. Snij de korst van het volkorenbrood. Maak mooie vierkantjes.

  4. Besmeer een vierkantje met boter, beleg met een schijfje mozzarella en een sneetje serranoham. Werk af met een laagje groene pesto.

  5. Sluit de croque en besmeer de buitenkant met boter. Gril goudbruin en snij schuin in 2.

Tip

Serveer met een frisse Duvel Tripel Hop Cashmere.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de mozzarella in schijfjes.

  3. Snij de korst van het volkorenbrood. Maak mooie vierkantjes.

  4. Besmeer een vierkantje met boter, beleg met een schijfje mozzarella en een sneetje serranoham. Werk af met een laagje groene pesto.

  5. Sluit de croque en besmeer de buitenkant met boter. Gril goudbruin en snij schuin in 2.

Tip

Serveer met een frisse Duvel Tripel Hop Cashmere.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 374 kcal
Vet 19.5 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 24.5 g
Suiker 1.5 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 22.9 g
Zout 2.5 g

Bekijk het recept digitaal