- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse pastasalade in 3 kleuren
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de kerstomaten en de olijven in kleine stukjes.
-
Snipper het knoflook, het bieslook en de basilicumblaadjes fijn.
-
Meng de groenten, het knoflook en de groene kruiden onder de pasta. Breng op smaak met de olijfolie, de sherryazijn, peper en zout.
Lekker bij een gemengde barbecue met verschillende soorten vlees, vis, veggie ...
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de kerstomaten en de olijven in kleine stukjes.
-
Snipper het knoflook, het bieslook en de basilicumblaadjes fijn.
-
Meng de groenten, het knoflook en de groene kruiden onder de pasta. Breng op smaak met de olijfolie, de sherryazijn, peper en zout.
Lekker bij een gemengde barbecue met verschillende soorten vlees, vis, veggie ...