Italiaanse pastasalade in 3 kleuren
Italiaanse pastasalade in 3 kleuren

Italiaanse pastasalade in 3 kleuren

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 473 kcal
Vet 13.2 g
Koolhydraat 74.5 g
Eiwit 13.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  3. Snij intussen de kerstomaten en de olijven in kleine stukjes.

  4. Snipper het knoflook, het bieslook en de basilicumblaadjes fijn.

  5. Meng de groenten, het knoflook en de groene kruiden onder de pasta. Breng op smaak met de olijfolie, de sherryazijn, peper en zout.

Tip

Lekker bij een gemengde barbecue met verschillende soorten vlees, vis, veggie ...

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  3. Snij intussen de kerstomaten en de olijven in kleine stukjes.

  4. Snipper het knoflook, het bieslook en de basilicumblaadjes fijn.

  5. Meng de groenten, het knoflook en de groene kruiden onder de pasta. Breng op smaak met de olijfolie, de sherryazijn, peper en zout.

Tip

Lekker bij een gemengde barbecue met verschillende soorten vlees, vis, veggie ...

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 473 kcal
Vet 13.2 g
Koolhydraat 74.5 g
Eiwit 13.7 g

Bekijk het recept digitaal